Kom in beweging 26 MEI2019

Evenement

Ook deze editie van de Ronde van JCI wordt weer gefietst voor een goed doel. Op zondag 26 mei 2019wordt deze unieke fietstocht voor jong en oud verreden. Voor fanatieke racefietsers en voor de gezellige ‘tourtochtfietsers’, eigenlijk voor iedereen die van fietsen houdt.

De Ronde van JCI heeft dit jaar twee opstaplocaties:

  • Golfbaan Sluispolder te Alkmaar
  • Vuurland / Vuurlinie te Beverwijk

Je kunt kiezen uit 3 verschillende afstanden: 40, 80 of 120 kilometer. Kortom voor ieder wat wils! 


Bij beide opstartpunten is er voldoende gelegenheid voor het parkeren van auto’s en het stallen van fietsen. Ook is er ruimte om je om te kleden en kun je je spullen achterlaten in de beveiligde garderobe. Daarnaast is er voor, tijdens en na de Ronde van JCI volop gelegenheid voor een hapje en een drankje, voor zowel deelnemers als toeschouwers!


Wederom hebben wij de samenwerking gezocht met de NTFU, de Nederlandse Tour Fiets Unie. Dit heeft veel voordelen voor de deelnemers, zoals korting op de inschrijving voor NTFU leden, de mogelijkheid om online een verzekering af te sluiten voor die dag en het inschrijven via de NTFU website. Op de dag zelf zullen wij bij de start gebruikmaken van scan&go via de NTFU. Wij zijn verheugd dat de NTFU ons als sterrentocht heeft aangemerkt!

Wilt u deelnemen met een elektrische fiets? Geen probleem, ook elektrische fietsen zijn toegestaan. Wij verzorgen echter geen oplaadpunten op de route.