Kom in beweging 26 MEI2019

Inschrijven

De eerste aanmeldingen voor de Ronde van JCI op zondag 26 mei zijn een feit! Je kunt je tot vlak voor vertrek thuis inschrijven via deze pagina. Op de dag zelf is inschrijven op locatie ook nog mogelijk, dit gaat echter via hetzelfde online inschrijfformulier. Je dient dan ter plekke te betalen via iDeal. Denk dus ook aan een identifier als dat echt nodig is. Om lange wachtrijen te voorkomen, adviseren we je echter om je online in te schrijven als je nog thuis bent. Voor het online inschrijven kom je automatisch op het inschrijfformulier op de website van de NTFU, dit klopt. Voor de inschrijving maken wij gebruik van scan&go via de NTFU. Dit geldt ook voor niet NTFU leden.

Kies hieronder jouw opstartpunt:(The entry form is only for competitors with a Dutch postal address and a Dutch bank account number. If you don’t have a Dutch postal adress and a Dutch bank account number, please use our contact form)

Ben je al ingeschreven en wil je van afstand wisselen? Schrijf je niet opnieuw in maar stuur een bericht naar de organisatie.

Tarieven

Alle afstanden hebben in de voorverkoop hetzelfde tarief van € 13.50,- per persoon. (Exclusief €0,25 administratiekosten per reservering). NTFU-leden krijgen € 3.00 korting

Bij het inschrijfgeld is inbegrepen:

– Startbewijs (scan&go)

– Routebeschrijving en routemarkering langs de weg

– Omkleedruimte / garderobe

– Medische verzorging indien nodig

Vrije donatie aan goed doel

Wilt u het goede doel een extra hart onder de riem steken? Dat kan! Via de reserveringsmodule is het mogelijk een vrije donatie te doen vanaf €1,-. Hiervoor zijn afzonderlijke ‘tickets’ beschikbaar gemaakt. De opbrengst van deze ‘tickets’ komt volledig ten goede aan het goede doel.

Inschrijven

Online inschrijven kan individueel en/of voor meerdere personen tegelijk.

LET OP: online inschrijven kan tot en met 25 mei 23.59u.  Op de dag zelf, zondag 26 mei, kan men zich ook nog inschrijven bij de startlocatie.

Betalingswijze

Betalen met iDEAL

Online betalen via je eigen bank. Simpel, veilig en snel. Deelname is na betaling gegarandeerd. Het enige dat je nodig hebt is toegang tot internetbankieren en beschikking over de benodigde inlogcodes.B