Kom in beweging 26 MEI2019

Organisatie

Junior Chamber International – IJmond & De Waag

In 2019 bundelen JCI de Waag en JCI IJmond hun krachten in De Ronde van JCI. Een tourtocht met drie afstanden, 40, 80 en 120 kilometer en twee opstartpunten: Beverwijk & Alkmaar.

Maar wie of wat is JCI eigenlijk? 

JCI richt zich op jonge, ondernemende en ambitieuze mensen die actief en betrokken willen zijn bij hun omgeving en de maatschappij. We willen een positieve verandering in de maatschappij bereiken. Dat doen we door samen te werken aan projecten in onze directe omgeving, landelijk en wereldwijd. We zijn immers officiële partner van de VN! Ook is persoonlijke ontwikkeling een belangrijk element van JCI. Dat onderscheid ons van andere verenigingen. Bij ons komen maatschappij, zaken en persoonlijke ontwikkeling samen! 

Daarnaast zetten we ons actief in voor de regio met allerlei acties om regionele door ons geselecteerde goede doelen op een effectieve manier te ondersteunen. Dit kan door onze handen letterlijk uit de mouwen te steken en bijvoorbeeld door mensen met een handicap extra aandacht geven door te gaan rolstoelwandelen, maar dit kan ook door het organiseren van een event. 

Dat doen we dus ook met de ronde van JCI. Hoewel we lid zijn van het NTFU en hun volledige ondersteuning krijgen via dit lidmaatschap ligt de organisatie van deze ronde geheel in onze handen. We leren hier veel van en de opbrengst van dit event gaat in zijn geheel ten goede aan het goede doel. 

Eventuele kosten die nodig zijn om het event te realiseren, dekken wij middels onze zeer gewaardeerde sponsoren. 

Kortom een mooi event om van te leren, voor jullie als fietsers om van te genieten en voor het regionale goede doel een mooie donatie. Alleen maar blije gezichten in Noord Holland!