Kom in beweging 26 MEI2019

Route & Starttijd

De Ronde van JCI kent in 2019 twee opstappunten:

  • De Vuurlinie in Beverwijk
  • De Golfbaan Sluispolder

Je kunt kiezen uit 3 verschillende afstanden: 40, 80 of 120 kilometer. We hanteren verschillende starttijden per afstand. Je kunt wel later starten dan aangegeven, maar niet eerder. Een uitzondering wordt gemaakt voor de 40 km, zij mogen eventueel eerder starten. 

AfstandStarttijd 
120 km 08.30 uur
80 km 09.30 uur
40 km  10.30 uur

Je kunt tot 16.00 uur finishen. Daarna kun je onder het genot van een drankje en muziek gezellig napraten bij de door jezelf gekozen startlocatie. Ook kun je gebruik maken van een omkleedruimte. Kleding en andere persoonlijke bezittingen kun je achterlaten in een beveiligde garderobe. 

De Ronde van JCI is een vrije toertocht. Je kunt zelf bepalen in welk tempo je de route aflegt. Zo kun je volop genieten van de prachtige omgeving en de mooie dorpjes waar de tochten doorheen gaan.

Alle deelnemers ontvangen bij aanmelden of inschrijven op de dag een duidelijke routebeschrijving. Daarnaast worden de routes op strategische plaatsen aangegeven met pijlborden. Verkeerd rijden is vrijwel niet mogelijk.

Overzicht van de routes

Onderstaand is een globale impressie van de verschillende routes weergegeven. Het is goed om je te realiseren dat alle routes een andere kant op gaan. De volledige routes kunt u binnenkort zien via de website van het ntfu. Uiteraard zal hier een link worden geplaatst. 

Klik hier voor de routes vanuit Alkmaar, bovenaan kun je 40, 80 of 120 km selecteren.

Klik hier voor de routes vanuit Beverwijk, bovenaan kun je 40, 80 of 120 km selecteren.

Route 40 km

De 40km route is een mooie familietocht. Deze route start bij de vuurlinie in Beverwijk waar hij direct de polder induikt en de stelling van Amsterdam aandoet. De route brengt ons langs molens wateren en schilderachtige landschappen, na Assendelft, Uitgeest en Limmen en langs de prachtige Noord-Hollandse duinen richting het eindpunt.

Route 80 km

Deze route leidt ons op een verrassende manier door Alkmaar, Heiloo, Limmen, Uitgeest, Heemskerk en Beverwijk. U fietst langs de prachtige Noord-Hollandse duinen en doet zelfs Egmond aan Zee nog aan om even te kunnen genieten van de kust. Na het aandoen van het gezellig Groet komen na een stuk langs het Noordhollandsch kanaal alle facetten van het Noordhollandse landschap aan bod.

Route 120 km

Deze uitdagende route brengt u meer naar het oosten van de provincie, plaatsjes als Oterleek, Schermerhorn, Hobrede en het Verloren eind komen voorbij. U fietst langs de prachtige Noord-Hollandse duinen en doet zelfs Egmond aan Zee nog aan om even te kunnen genieten van de kust. Na het aandoen van het gezellig Groet komen na een stuk langs het Noordhollandsch kanaal alle facetten van het Noordhollandse landschap aan bod.